Noi tendințe cromatice în amenajarea băilor


*sursa foto: https://cdn.decoist.com


Se observă tendințe noi și interesante atunci când vorbim de amenajarea băilor în România. Consumatorii devin mai curajoși și mai pretențioși atunci când aleg produsele sanitare, iar mare parte dintre ei lucrează deja cu un arhictect sau cu un designer de interior.


Dacă în perioada 2017-2019 observam o creștere a cererilor pentru obiecte sanitare retro, de tip industrial, 2020 a adus cu sine o creștere a interesului pentru obiectele sanitare negre, mai ales pentru baterii de lavoar și sisteme de duș. Creștere care s-a menținut și în prima parte a anului 2021 și dă semne de consolidare.


Negrul a depășit cromul


Pentru Bathrooms.ro numărul de obiecte sanitare negre vândute în ultimele 36 de luni a depășit produsele cromate. Se observă o tendință spre negrul mat, atât atunci când vorbim despre baterii, dar și când vorbim despre vasul de WC sau lavoar.*selecție baterii de cadă, lavoar sau duș din colecția Black


Echipa Bathrooms.ro a selectat de pe piața internațională, atât prin import propriu cât și din partea brand-urilor mai cunoscute, cea mai variată gamă de produse sanitare negre, vopsirea lor fiind realizată prin electroplating, fiind cea mai eficientă și durabila variantă de vopsire pentru produse sanitare.


Pentru clienții care își doresc o cadă, un vas de WC, un lavoar sau un bideu cromat, propunem gama Ipalyss de la Ideal Standard sau RAK Ceramics produse de înaltă calitate și rezistență în timp.


*selecție obiecte sanitare Ideal Standard și Rak Ceramics, colecția Black


Auriul vine din urmă


Deși încă este considerată o culoare relativ excentrică și curajoasă, se observă o tendință din partea consumatorilor și pentru achiziția de obiecte sanitare aurii, fie că vorbim despre un auriu mat, fie că vorbim despre auriu lucios. Aceștia sunt încurajați în urmă colaborării cu designeri de interior, trecând astfel bariera convenționalului.


În cazul variantei aurii, consumatorii se concentrează în special pe baterii de lavoar, pentru cadă, sisteme de duș sau accesorii, nu și pe obiecte sanitare precum căzi sau vas de WC, unde oferta de pe piață este mult limitată deocamdată


*selecție baterii și accesorii din colecția Gold


Recomandăm să discutați întotdeauna cu furnizorul de la care alegeți să achiziționați obiectele sanitare astfel încât finisajul, fie că vorbim despre cel negru, fie că vorbim despre auriu, să fie similar la obiectele din baia voastră. Este important să păstrăm o linie mată sau lucioasă, în funcție de preferințe, la toate obiectele din baia noastră.


Link-uri utile


Colecția de obiecte sanitare negre de la Bathrooms.ro, este disponibilă aici: https://www.bathrooms.ro/baterii-negre

Colecția de obiecte sanitare aurii de la Bathrooms.ro, este disponibilă aici: https://www.bathrooms.ro/baterii-aurii


Baia este locul unde petrecem cel mai mult timp, după dormitor. Merită să arate excelent și să ne dea o stare de bine și liniște ori de câte ori o accesăm.

Până data viitoare, să fim inspirați!


Alex,

Bathrooms.ro

265 afișări0 comentarii