Parteneriate B2B

 

Bathrooms.ro este magazinul online dedicat exclusiv amenajării băilor. Proiectul s-a născut din dorința de a oferi acces facil la produse și accesorii estetice și calitative pentru cei care consideră ca baia trebuie să arate armonios și pentru cei care cred în concepte precum estetic și minimalism.

Bathrooms.ro vă pune la dispoziție o selecție de produse și piese din piața internațională pentru baie atent alese cu sprijinul arhitecților și a designer-ilor de interior parteneri pentru a vă oferi posibilitatea să amenajați o baie ca în filme sau precum în pozele inspiraționale de pe Pinterest.

Din dragoste pentru frumos,

Echipa Bathrooms,ro

roberto-nickson-YCW4BEhKluw-unsplash.jpg

Cum putem colabora?

 
 
Esti arhitect, designer de interior sau firmă de construcții?

 

Te invităm să devii partenerul nostru astfel încât să oferi clienților tăi o gamă atent selectată de produse sanitare pentru baia visurilor lor, oferindu-le totodată și avantaj financiar prin prețuri speciale.

Totodată, poți beneficia de acces la gama de produse B2B dedicată special colaborărilor de acest tip. Astfel, oferi clienților tăi acces la o gamă suplimentară de produse pe care nu le pot accesa în mod obișnuit.

Cum devin partener Bathrooms.ro?

 

Completezi formularul de mai jos iar unul dintre consultanții B2B te va contacta pentru stabilirea detaliilor contractuale ale colaborării.

 

arrow&v

te vom contacta curând

Descoperă produsele 

 

Pentru a-ți face o idee mai clară despre noi, găsești mai jos o scurtă selecție a produselor pe care le punem la dispoziție clienților noștri.