Despre noi

 

Bathrooms.ro este magazinul online dedicat exclusiv amenajării băilor. Proiectul s-a născut din dorința de a oferi acces facil la produse și accesorii estetice și utile pentru cei care consideră ca baia trebuie să arate armonios și pentru cei care cred în concepte precum estetic și minimalism.

Bathrooms.ro vă pune la dispoziție o selecție de produse și piese din piața internațională pentru baie atent alese cu sprijinul arhitecților și a designer-ilor de interior parteneri pentru a vă oferi posibilitatea să amenajați o baie ca în filme sau precum în pozele inspiraționale de pe Pinterest.

Entitatea juridica din spatele Bathrooms.ro este S.C. Tech Cuisine SRL, CIF: RO 38743363, inregistrat la Registrul Comertului cu nr. J09/56/2018, cu sediul social in Braila, Bd. Dorobantilor nr. 46. 

Produsele au garantie de la 2 ani pana 10 ani in functie de produs si de model. In cazul in care produsul comandat nu va satisface pe deplin (desi toti clientii nostri sunt fericiti cu produsele comandate de la noi), aveti 30 de zile la dispozitie sa il returnati fara a invoca niciun motiv.

Din dragoste pentru frumos,

Echipa Bathrooms,ro

roberto-nickson-YCW4BEhKluw-unsplash.jpg

Întrebări frecvente

 
 
Care este timpul de livrare?

 

Având în vedere contextul actual pandemic, timpul de livrare estimat este de 2-4 săptămâni din momentul comenzii. Știm cât poate fi de supărător să aștepți mult timp după comanda ta, așa că facem tot posibilul să livrăm cât se poate de repede.

 

 

Cum returnez produsele?

 

Conform legislației în vigoare, aveți dreptul ca în maxim 30 de zile de la achiziționare să returnați produsul, doar dacă se află în stare perfectă, fară urme de uzură sau deteriorări.

 

 

Beneficiez de garanție?

 

Conform legislației în vigoare, persoanele fizice beneficiază de garanție pentru 24 de luni iar persoanele juridice de 12 luni. Pentru solicitarea serviciilor de garanție, completați acest formular.

Cum plătesc?

 

Puteți achita direct cu cardul în ultimul pas al comenzii sau puteți alege plata prin OP sau ramburs la curier.

 

 

Cum vă pot contacta?

 

Ne puteți contacta fie pe chat-ul din dreapta jos, prin e-mail la adresa contact@bathrooms.ro sau prin telefon la numărul 0740 27 27 55. Vă stăm cu drag la dispoziție pentru a vă răspunde oricărei întrebări.

 

 

Aveți un magazin fizic?

 

Momentan ne puteți găsi doar online, însă avem în plan construirea unui showroom în curând.